Home » Floors4You prezentare companie

Floors4You - prezentare companie

Floors 4 You s-a infiintat in anul 2007 alaturi de o experienta de peste 10 ani in domeniu si aduce pe piata din Romania, un plus de eleganta in materie de parchet din lemn masiv. Sugeram clientilor nostri sa opteze pentru pardoseaua din lemn masiv, evitand surogatele. Alegeti distinctia si eleganta. Noi chiar suntem preocupati, cu adevarat, de satisfactia clientilor nostri, atat prin recomandarile pe care le facem, cat si prin calitatea materialelor utilizate.

Oferta diversificata de materiale si servicii, respectul pentru cuvantul dat, atentia la detalii, profesionalismul, precum si seriozitatea cu care tratam fiecare proiect, ne recomanda ca partener de incredere pentru indeplinirea nevoilor si dorintelor dvs. Tehnologiile avansate din domeniul pardoselilor de lemn, pe care le aplicam, ne ofera suportul necesar in atingerea unor standarde inalte de calitate, intr-un timp de executie scurt. Noi dam viata parchetului dumneavoastra. Ne conducem in tot ceea ce facem dupa un cod de valori bine definit, cu accent pe respectul fata de client. In mod concret, aceasta inseamna lucrari de calitate si onorarea angajamentelor luate. Ne-am facut un renume si prin faptul ca sugestiile noastre, ca specialisti in parchet, exprima nivelul actual de exigenta in materie de tinuta si acuratete in executie.
Lucrarile efectuate reprezinta cea mai buna reclama, pentru ca fiecare client multumit ne duce numele mai departe si ne ajuta sa ne situam in fata altor prestatori, chiar daca nu avem o vechime prea mare pe piata ofertantilor de pardoseli din lemn masiv si pardoseli din lemn stratificat. Noi nu facem rabat de la calitate, iar oferta noastra este atractiva prin diversitate si pret.

Merita sa incercati! Suntem corecti cu dumneavoastra!