Home » Pardoseli exterior » Deck softline

Deck softline

4

Sistemul Softline este patentat in Europa si produs langa granita Luxemburgului. Este un sistem cu prindere ascunsa si permite un montaj rapid.
Exista 6 tipuri de esente a caror durata de viata garantata este peste 25 ani.
Sistemul de prindere al lamelelor pe suporti si apoi imbinarea acestora impreuna asigura durabilitate precum si un finisaj placut pentru a mari placerea mersului descult fara existenta aschiilor.
5
Sistem rezolutionar de pardoseli exterioare de lemn pentru gradina si piscine
Sistemul revolutionar de montaj al lamelelor de deck cu prindere ascunsa, fara suruburi evidente, imbunatateste rezistenta structurii precum si aspectul estetic omogen.
Esentele de lemn au fost alese pentru proprietatile lor tehnice, fiind potrivite pentru cele mai variate conditii climatice.
Produsele sunt aduse pana la o umiditate medie de 13%, fiind astfel rezistente la degradarea naturala fara un tratament chimic folosit in prealabil, creand astfel o structura foarte rezistenta
6 copy

Sistem de montaj cu prindere ascunsa, ce are foarte multe avantaje, atat de montaj, reducand considerabil durata acestuia, cat si calitativ si estetic. Sistemul presupune montajul lamelelor cu ajutorul unor cleme realizate dintr-un material compozit foarte rezistent, ce permite inlocuirea lamelelor individual, fara a fi afectate alte lamele, exclude gaurirea lamelelor si folosirea surubelor pentru prinderea acestora de suport.
Este un sistem inovator care reflecta eleganta, durabilitate si stabilitate, permitand inclusiv montajul pe verticala.
Esente
7 copy copy