Home » Parchet » Parchet lemn stratificat

Parchet dublu stratificat

FOARTE STABIL DATORITA STRUCTURII DUBLU STRATIFICATA: Stratul de uzura este complet din lemn masiv. Stratul suport este de asemenea compus din fasii din lemn masiv, din frasin sau stejar. Lipirea celor 2 straturi printr-o simetrie perfecta garanteaza o stabilitate si o durabilitate, ce nu permit distorsionarea lamelei. 
GROSIMEA STRATULUI DE UZURA – COMPARABILA CU CEA A UNUI LEMN MASIV: Cea mai mare grosime de strat de uzura pentru parchet, disponibila pe piata pardoselilor stratificate - 6,2 mm, facuta din lemn de cea mai buna calitate, permite multiple reslefuiri (renovari) si garanteaza o pardoseala naturala pentru mai multe generatii. 
INCALZIREA IN PARDOSEALA: Parchetul dublustratficat este solutia perfecta pentru clientii ce doresc incalzire prin pardoseala. Tehnologia moderna de productie a parchetului dublustratificat, si calitatea cea mai buna a materiei prime ce se foloseste in procesul de productie, garanteaza o stabilitate buna a lemnului, cat si un transfer optim de caldura.

Finisaje : Uleiat / Oiled - O | Lacuit / Varnish - V  |  Periat / Brushed - Br  |  Bizot pe laturi - B2( bizot 2 laturi), B4 (bizot 4 laturi)  

Optiuni de montaj : Bradut Unguresc, Bradut in V, Englezesc, Sah.

Dimensiuni : 14x70mm , 14x140 mm