Home » Parchet » Parchet lemn stratificat

Parchet lemn stratificat

Parchetul stratificat este compus din doua (dublustrat), trei (triplustrat) sau mai multe (multistrat) straturi de lemn lipite intre ele, stratul superior reprezentand lemnul nobil sau stratul de uzura cu grosimea intre 2-6 mm. Restul straturilor suport sunt compuse din esente de lemn de duritate mai scazuta, cum ar fi esentele rasinoase sau HDF, care impiedica tendinta de miscare a lemnului datorita fibrelor incrucisate.

Parchet multistrat INPA

Parchet multistrat INPA

Constructia stratificata confera o mai mare stabilitate decat cea a lemnului masiv, fiind rezistent la umiditate sau variatii mari de temperature.

Parchet  triplu stratificat LALEGNO

Parchet triplu stratificat LALEGNO

FOARTE STABIL DATORITA STRUCTURII TRIPLU STRATIFICATA: Stratul de uzura este complet din lemn masiv. Stratul suport este compus din fasii din lemn rasinos.

Parchet dublu stratificat FINISH

Parchet dublu stratificat FINISH

FOARTE STABIL DATORITA STRUCTURII DUBLU STRATIFICATA: Stratul de uzura este complet din lemn masiv. Stratul suport este de asemenea compus din fasii din lemn.

Parchet dublu stratificat BOEN

Parchet dublu stratificat BOEN

Stratul de uzura este complet din lemn masiv. Stratul suport este de asemenea compus din fasii din lemn masiv, din frasin sau stejar.

Parchet  triplu stratificat POLARWOOD

Parchet triplu stratificat POLARWOOD

Parchetul din lemn triplu stratificat POLARWOOD este o colectie disponibila atat in format cu trei (3-strip), cat si cu o lamela pe placa (1-strip).