Home » Parchet
Date de contact

Parchet

Floors4You reprezinta colectii complete de parchet natural din lemn masiv, parchet stratificat sau parchet exotic, disponibile intr-o varietate de esente autohtone si exotice, printre care amintim: stejar, nuc, frasin, merbau sau bambus. In plus, oferim solutii complete pentru montaj, intretinere si curatare parchet la cel mai inalt nivel de calitate si precizie.

Parchet lemn masiv

Parchet lemn masiv

Parchetul din lemn natural este alegerea cea mai buna pe care o puteti face pentru locuinta dumneavoastra, intrucat el combina frumusetea si longevitatea

Parchet lemn stratificat

Parchet lemn stratificat

Parchetul stratificat este compus din doua (dublustrat), trei (triplustrat) sau mai multe (multistrat) straturi de lemn lipite intre ele.

Parchet artistic, cu modele

Parchet artistic, cu modele

Floors4You va ofera modele de parchet personalizat cu modele, in componenta carora intra o diversitate de design-uri de medalioane si borduri.

Mozaic lemn

Mozaic lemn

Noile colectii de mozaic din lemn de cocos si bambus (placi mozaic lemn) ofera solutii inovative prin crearea ambientelor prietenoase cu mediul inconjurator.

Scari lemn

Scari lemn

Floors4You produce si monteaza o gama variata de scari de interior din lemn masiv sau placarea scarilor interioare cu lemn masiv.